KAYSERİ / HACILAR - Saffet Arslan İlkokulu

Nis

Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Çanakkale Zaferimizin 109. Yıldönümü Kutlu Olsun.

Çanakkale Zaferimizin 109. yılını coşkuyla kutluyoruz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Kahraman gazilerimize de saygılarımızı sunuyoruz.

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı kutlu olsun.

Ock

Dönem sonu sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında 4. gün okul etkinliklerimiz coşkulu bir şekilde yapılmıştır.

Ock

Dönem sonu sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında 3. gün okul etkinliklerimiz coşkulu bir şekilde yapılmıştır.

Ock

Dönem sonu sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında 2. gün okul etkinliklerimiz neşe içerisinde yapılmıştır.

Ock

Bakanlığımızın başlatmış olduğu "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyetleri" kapsamında okulumuzda bugün sinema, isim-şehir oyunu ve kitap okuma faaliyetleri gerçekleştirildi.

Ara

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projelerinden "Sınıfım Kayseri Projesi" kapsamında Hacılar Halit ÖZKAYA Halk Kütüphanesini ziyaret ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 85. ölüm yıl dönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.